5 redenen waarom cateringmedewerkers de belangrijkste mensen in het pand zijn

De CEO, de HR manager en de sales adviseur zijn belangrijk, maar niet zo belangrijk als de cateringmedewerker. Hier zijn 5 redenen waarom.

  1. Je ziet ze altijd op één van de fijnste momenten van de dag: In de pauze
  2. Ze zorgen voor een plek waar je je even kunt terugtrekken van je werkzaamheden
  3. Na een paar uur werken krijg je honger en dat zorgt voor een slecht concentratievermogen. De cateringmedewerkers zorgen ervoor dat je je weer kan focussen
  4. Valt het je weleens op dat collega’s een stuk vrolijker zijn vlak voor en na hun pauze? De broodjes uit de kantine zijn iets om naar uit te kijken én van na te genieten
  5. Dankzij de cateringmedewerkers spreek je ook eens iemand anders dan de mensen waarmee je de hele dag op kantoor (of school) zit

Wil jij graag in de catering werken? Bekijk dan onze vacatures.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


error: