Home » Interview Medewerkster

Interview Medewerkster

“Ik ben nu al ruim drie jaar geleden begonnen met werken voor People4all. Drie weken na mijn sollicitatie werd ik op een zondag gebeld door mede-eigenaar Karin met de vraag of ik de volgende ochtend kon beginnen met werken. Direct na mijn eerste werkdag hebben wij pas echt kennis gemaakt.
Ik ben via het internet terechtgekomen bij People4all. Ik heb destijds gesolliciteerd op een functie als cateringbeheerder.

Mijn lijstje met grappige momenten bij People4all is erg lang geworden dus het is moeilijk er een te kiezen. In mijn geval denk ik als eerste aan mijn dagje bij een opdrachtgever waarbij ik de hele dag in het restaurant en de spoelkeuken met een schort en een haarnetje heb mogen staan. Vraag Karin naar het verhaal en ze zal alles in geuren en kleuren vertellen. Wat ik daarnaast erg grappig vind is dat waar nodig zelf het hele kantoor uitrukt om te werken op de locaties. Met als hoogtepunt de avond dat Karin en Fred samen een diner hebben staan koken omdat de kok het zelf liet afweten.

Wat ik het leukste vind aan het werk is de afwisseling die het biedt. De afgelopen jaren hebben we veel nieuwe en verschillende opdrachtgevers erbij gekregen. Dit zorgt ervoor dat je steeds weer nieuwe uitdagingen vindt in het werk en jezelf blijft ontwikkelen. Zo gebeurt het regelmatig dat ik eerst overdag in de bedrijfscatering werkzaam ben en dan ’s avonds een borrel of walking dinner draai. Daarnaast hebben we in Karin en Fred twee werkgevers die zeer open en toegankelijk zijn naar het personeel. De deur staat altijd voor iedereen open en alles is bespreekbaar. Ondanks de enorme groei van People4all de laatste jaren is dat nooit veranderd en ik denk dat dat uniek is in deze tijd.

Mijn toevoeging aan People4all is de mix van een brede horeca ervaring, inzet, flexibiliteit en een gezonde dosis humor. Ik denk dat ik voor alle people managers spreek als ik zeg dat we allemaal hardwerkende duizendpoten zijn en dat niets ons te gek is. Iedereen in het team van people managers beschikt over een flinke dosis humor wat ons naast een hardwerkende groep ook een gezellig clubje maakt. Die gezelligheid, plezier hebben in wat je doet en dat ook uitstralen is naar mijn mening essentieel in de horeca en catering. Ik denk dat wij als groep uniek zijn en daarom ook uitstralen waar People4all voor staat. Ik hoop dan ook nog vele jaren te mogen blijven werken bij People4all.“

Recente Blogs

mei 09

Talentontwikkeling bij de Catering Academy (People4all Solutions)

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds kort van start zijn gegaan met de Catering Academy. De Catering Academy is opgezet om te werken aan talentontwikkeling op verschillende vlakken binnen de cateringbranche. De cursussen en trainingen worden na een succesvolle deelname van de deelnemer afgerond met een landelijk erkend diploma of een professioneel certificaat.

Lees meer
dec 01

Forse BTW verlaging

Bij Zorgfactory betaalt u geen BTW

Lees meer
nov 15

Duurzame Dinsdag #12: Duurder voedel, minder verspilling?

Wat zou ervoor kunnen zorgen dat we met z’n allen minder voedsel verspillen en weggooien? Volgens Natuur & Milieu en de Rabobank ligt het antwoord in de prijs. Uit hun onderzoek blijkt dat duurder voedsel een goede trigger zou zijn voor mensen om er zuiniger en verstandiger mee om te gaan. 

Lees meer