Home » Pop-up cafe heeft drone medewerker

Pop-up cafe heeft drone medewerker

De drones beschikken over verschillende kwaliteiten die er samen voor zorgen dat ze inzetbaar zijn, deze bestaan uit:

Door deze elementen met elkaar te combineren zijn de drones in staat om een gast zelfstandig van een hapje en drankje te voorzien. Het is een mooie eerste stap naar het inzetten van drones ter ondersteuning van mensen. Wat je onder andere in dit filmpje kan zien is dat de eerste stappen zijn gezet, de drone kan bekers pakken, misschien zelfs borden meenemen en mensen met precisie bedienen. Ook zie je dat de ontwikkeling nog volop in gang is en de ruimte voor verbetering nog meer opvulling nodig heeft wil dit echt operationeel worden. Maar toch, ondanks alle ontwikkelingen, er gaat niks boven een gastrvije bediening. Beleving is al de helft van je etentje, niet?

0 reacties op “Pop-up cafe heeft drone medewerker”

  1. Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*