Home » Nieuwe samenwerking: Op weg naar betere zorg!

Nieuwe samenwerking: Op weg naar betere zorg!

We zijn al enige tijd aan het groeien naar deze samenwerking. Al sinds het begin van dit jaar begon onze samenwerking serieuzere vormen aan te nemen, we schoten elkaar steeds vaker te hulp en vulden elkaar aan op allerlei vlakken. De officiële toevoeging van de Zorgfactory zorgt voor een nieuwe opvulling van een gat in de markt: Facilities4all is nu al actief in bedrijfscatering, horeca en voedseladviezen maar mag daar nu de zorg aan toevoegen.
Cross-overs zijn makkelijk gemaakt: Combineer de services van de Zorgfactory met The Food Professor en realiseer nog meer besparing door voedselverspilling en inkoopfouten de kop in te drukken. Alle services die wij aanbieden kunnen makkelijk gecombineerd worden om hier besparing en innovatie te behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*