Home » Eigenaars worden beloond met de grootste prijs

Eigenaars worden beloond met de grootste prijs

Laten we beginnen met wauw, we zijn helemaal van onze stoel geblazen! Afgelopen week zijn wij (blijkbaar) betrokken geweest bij een groot complot dat ons personeel voor ons heeft opgezet. Wij zijn namelijk sinds vorige week de gelukkige eigenaar van de prijs “Werkgever van de eeuw”.

Natuurlijk is dit geen officiële prijs, maar het heeft voor ons een hele hoge waarde omdat wij dit als bedrijf ontzettend belangrijk vinden. Onze filosofie is niet voor niets: Het moet van beide kanten komen. Wil jij dat je medewerkers met volledige overgave staan te werken? Zorg er dan voor dat ze zich gewaardeerd en op hun plek voelen. Door dit zijn wij ervan overtuigt dat alle people4allers een onderscheidend karakter hebben ten opzichte van andere organisaties. Zonder ons fantastische personeel zijn wij natuurlijk geen People4all. Blijkbaar is onze filosofie in lijn met het gevoel van de medewerkers, de uitreiking van het beeldje is daar het bewijs van. Bekijk hierboven hoe verbaast wij waren toen wij dit in handen kregen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*