Home » Facilities4all op TV bij RTL4!

Facilities4all op TV bij RTL4!

rtl4We hebben het er de afgelopen tijd al vaker over gehad, maar nu gaat het dan ook echt gebeuren. De opnames van twee maanden geleden waren geslaagd; aankomende zaterdag en zondag zal Facilities4all op TV getoond worden aan het publiek van RTL4. Wij hopen van harte dat jullie daar ook bij zullen zitten! Kijken jullie met ons mee aankomend weekend?

Wanneer en waar komt Facilities4all op TV?

Wat gaan wij vertellen

avoordFacilities4all is het overkoepelende bedrijf van People4allThe Food Professorde Zorgfactory en de Horeca Ploeg. Al deze ondernemingen hebben een overlapping met elkaar en versterken elkaar op verschillende vlakken. Aankomende zaterdag en zondag zal er een van deze samenwerkingen worden uitgelicht. In dit specifieke geval zijn People4all en The Food Professor samen actief bij de zorgaanbieder Avoord (de Willaert). Hier wordt vertelt hoe ze, ondanks de financiële beperkingen in de zorg, toch een goed draaiend concept hebben kunnen neerzetten. Eigenaar Fred Blaas vertelt hoe deze formules met elkaar kunnen samenwerken en veel voordeel kunnen opleveren voor organisaties. Met name de combinatie maakt ons uniek tussen de andere bedrijven. Fred vertelt: “Klanten helpen de locatie te verbeteren, van bedrijfscatering en voedingsadvies tot btw-vrij verlonen van zorgmedewerkers. Dat is waar Facilities4all voor staat. Wat wij doen, is uniek voor Nederland.”

Eefje Verschuuren, Manager Horeca en Evenementen bij Avoord legt daarnaast ook uit waar de moeilijkheid bij hun zat. Bij Avoord was het echt noodzakelijk dat alle processen slim ingedeeld werden anders zou het concept wegens het kleine budget nooit succesvol kunnen draaien.

Kijk voor het hele verhaal zaterdag en zondag aanstaande met ons mee naar het programma Da’s Goed Geregeld op RTL4, en laat ons weten wat je ervan vond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*