Home » Geslaagde sponsoring voor Stichting Het Vergeten Kind

Geslaagde sponsoring voor Stichting Het Vergeten Kind

Het zonnetje sponsoringZoals jullie weten vinden wij het leuk om goede initiatieven te steunen. Ditmaal hebben wij kindercentrum het Zonnetje gesteund met het ophalen van geld voor stichting Het Vergeten Kind. Hierbij hebben wij de sponsoring van het ijs op ons genomen. Afgelopen week kregen wij deze leuke collage opgestuurd waarin de kinderen genieten van het ijs, met het bericht dat de actie zeer goed is verlopen en dat ze een mooi bedrag hebben opgehaald. Bedankt voor de leuke samenwerking en fijn om te zien dat jullie er zo van genoten hebben!

Over Stichting Het Vergeten Kind

Deze stichting zet zich voor 32.00 kinderen in die een dusdanige moeilijke jeugd hebben gehad dat ze niet meer thuis kunnen wonen en dus noodgedwongen in een opvanglocatie zitten. Ze kunnen vanuit huis mishandeld, misbruikt, verwaarloost, verstoten of gevlucht zijn en komen terecht in een sobere opvanglocatie zonder ruimte voor de speelsheid of creativiteit van een kind. Omdat deze kinderen zijn weggestopt in een opvang zie en hoor je ze nergens. Daarom is de stichting Het Vergeten Kind gaan heten. Het geld dat ingezameld wordt voor deze stichting wordt gebruikt om deze kinderen een kindvriendelijke omgeving te bieden en leuke activiteiten te organiseren. Ook wordt er gebruik gemaakt van het geld om deze kinderen onder de aandacht te brengen bij verschillende instanties en het Nederlandse publiek.

Door: Fred Blaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*