Home » IJsjes recept met aardbei en kiwi

IJsjes recept met aardbei en kiwi

De zomer is eindelijk weer doorgebroken in Nederland en deze week stijgen de temperaturen naar rond de 30 graden. Heerlijk! Of je nu aan het werk bent in deze zomerhitte of lekker vrij bent, een verkoelend ijsje kunnen we allemaal wel gebruiken. Voor alle ijsliefhebbers hebben wij een gezond, lekker én makkelijk ijsjes recept.

Wat heb je nodig?

– IJsvormen voor in de vriezer en ijsstokjes. Deze zijn o.a. verkrijgbaar bij de IKEA.
– Aardbeien
– Kiwi’s
– Water

Hoe maak je het?

ijsjes receptHet is heel makkelijk. In iedere vorm leg je een paar plakjes aardbei en kiwi. Probeer het een beetje op elkaar te stapelen zodat je niet alleen onderin je ijsje fruit hebt, maar ook aan de bovenkant. De overige ruimte vul je met water totdat de vorm helemaal gevuld is. Vervolgens steek je de stokjes erin, leg je de vormen een nacht in de vriezer et voilà: Je hebt heerlijke, gezonde ijsjes! Mocht je niet van aardbei of kiwi houden, dan kun je er natuurlijk andere soorten fruit voor gebruiken.

Vond je dit leuk om te lezen? Bekijk dan ook eens ons recept voor fruit water.

De afbeeldingen zijn afkomstig van Buzzfeed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*