Home » Horeca in Utrecht serveert een maand fairtrade en regioproducten

Horeca in Utrecht serveert een maand fairtrade en regioproducten

De gehele maand oktober is er een leuke actie bij verschillende horecaondernemingen in Utrecht, genaamd Flairtje. Tijdens deze actie bieden 11 Utrechtse horecabedrijven een speciaal Flairtje menu of gerecht aan, dat bestaat uit minimaal één fairtrade en één Utrechts regioproduct.

fairtradeFlairtje zorgt ervoor dat er duurzamer wordt gegeten, dat boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun product en dat de aarde minder belast wordt. Bovendien probeer je wellicht een nieuw gerecht en iets dat je anders niet zo gauw besteld zou hebben. Een leuke horecabeleving!

Lees hier welke horecaondernemingen in Utrecht mee doen met Flairtje. Ga jij een fairtrade en Utrechts hapje eten deze maand? De actie duurt tot en met 6 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*