Home » Duurzame Dinsdag #10: Transport zonder verpakking

Duurzame Dinsdag #10: Transport zonder verpakking

Heb jij je ook weleens verbaasd over de hoeveelheid verpakking bij sommige producten? Er is momenteel een ontwikkeling gaande op het gebied van voeding en duurzaamheid, waarmee de verpakkingen drastisch in vermindering worden gebracht en transport zonder verpakking mogelijk is.

transport zonder verpakkingHet bedrijf HL Display heeft dispensers ontwikkeld waarmee je zelf kan bepalen hoeveel voorgesneden groenten je neemt. Hierdoor gaat er minder voedsel verloren én zorgen we beter voor het milieu. Doordat de groenten ook worden vervoerd in de dispensers, is er geen plastic of ander materiaal nodig om het voedsel in te verpakken.

Het bedrijf heeft in de gaten dat men steeds meer bewustzijn krijgt over milieuproblemen. Zou jij deze dispensers ook graag in de Nederlandse groothandels en supermarkten zien?

Meer Duurzame Dinsdagen lezen? Bekijk dan onze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*