Home » Forse BTW verlaging

Forse BTW verlaging

Forse btw-verlaging

voor tandpasta en zonnebrandcrème” kopten de kranten deze week.

De Hoge Raad vrijdag heeft geoordeeld in een zaak  en stelde: Met onmiddellijke ingang, De btw-afdracht  te verlagen van 21 procent naar 6 procent en deze korting helemaal door te geven aan de klant door de prijzen van tandpasta en zonnebrandcrème te verlagen.

Wij gaan nog een stap verder: Bij Zorgfactory verlagen wij uw btw tarief op uw ingehuurde uitzendkrachten naar de 0 (nul) procent. Ja,  u leest het goed! Rekent u met ons mee; op al uw ingehuurde uitzendkrachten heeft u 21 procent BTW betaald.

Vele bedrijven profiteren al van deze constructie. Vraag bij ons informatie aan en wij verbinden u door met een collega in de zorg. Een collega die al met ons werkt en uiterst tevreden is over de werkwijze en de behaalde voordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*