Home » Talentontwikkeling bij de Catering Academy (People4all Solutions)

Talentontwikkeling bij de Catering Academy (People4all Solutions)

Sinds kort is onze naam Facilities4all overgegaan naar People4all Solutions. Dit heeft vooral te maken met het feit dat de markt verandert, en wij dus ook!
We zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds kort van start zijn gegaan met de Catering Academy. De Catering Academy is opgezet om te werken aan talentontwikkeling op verschillende vlakken binnen de cateringbranche. De cursussen en trainingen worden na een succesvolle deelname van de deelnemer afgerond met een landelijk erkend diploma of een professioneel certificaat.

Opleidingen
Catering academy huis

Om de verschillende soorten talenten zo ver en zo veel mogelijk te ontwikkelen, is het afhankelijk van de persoonlijke opleidingsbehoefte van de cateringmedewerker
(zowel contractcatering als eigen beheer) welk opleidingsplan wordt samengesteld.
Wij hebben een breed scala van diverse opleidingen en cursussen die wij aanbieden die hieraan bijdragen. Dit kan variëren van vitaliteit kennis tot duurzame inzetbaarheid en praktische vaardigheden tot de actieve verkoop.

De cateringmedewerker leert hierbij in een actieve omgeving, zeer praktijkgericht, de gewenste kneepjes van het vak. De opleidingen kunnen worden gevolgd door het hele land.

Docenten

De docenten van de Catering Academy begrijpen de uitdagingen van de huidige markt en de aanpassingen op locatieniveau die nodig zijn om de doelen te behalen. Wij werken samen met bekende opleidingsorganisaties en vakspecialisten die nauw betrokken zijn bij de Foodservice. Bijzonder aan onze modules is dat wij in de praktijkgerichte onderdelen samenwerken met diverse leveranciers en kennis specialisten uit de branche. Wij verwerken trends en ontwikkelingen van nu in onze trainingen, verbonden aan de praktijk en toepasbaar.

Voor meer info kunt u hier meer lezen, of u kunt bellen naar 030 760 0612.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*