Home » People4all Payroll

People4all Payroll

Heeft u ook te maken met pieken en dalen in de markt en merkt u dat u hier niet altijd op in kan spelen? Door met flexibele payrollcontracten te werken, bent u beter dan ooit in staat in te spelen op pieken en dalen in de markt.

Wat is Payrolling?

Payroll betekent letterlijk “loonlijst”. Vaak wordt en dan door veel mensen bij het woord payroll direct gedacht aan loonadministratie. Dit is deels juist en een wezenlijk onderdeel van payroll, maar het is meer dan dat!

Bij het Payrollen van medewerkers wordt het juridisch werkgeverschap overgenomen door de  payroll organisatie. Als ondernemer werft en selecteert u zelf medewerkers en besteed u het juridisch werkgeverschap uit aan het Payroll bedrijf. Vervolgens worden zij ingeleend, net als bij uitzenden of detacheren.

Payrolling via People4all Payroll B.V. is gebaseerd op de uitzendwetgeving en de CAO voor uitzendkrachten van de Nederlandse Bond Van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Daardoor kunnen werknemers meer flexibel werken als zij op de loonlijst van People4all Payroll staan dan indien zij bij u zelf op de loonlijst staan. Bij payrolling geldt dezelfde regelgeving als omschreven in de CAO voor Uitzendkrachten en het fasensysteem:

People4all PayrollPayrollen van tijdelijke of vaste medewerkers?

Verzuimbegeleiding, diverse soorten arbeidscontracten en steeds weer nieuwe wetgeving. Dit zijn enkele belangrijke onderwerpen waar u als ondernemer mee wordt geconfronteerd, maar niet de reden waarom u ondernemer bent geworden.

Uw medewerkers in goede handen. Dat is onze doelstelling. Wanneer u kiest voor het uitbesteden van het juridisch werkgeverschap bij People4all Payroll B.V. hoeft u zich geen zorgen meer te hebben over uw personeel. U werft uw personeel en stuurt hen aan op de werkvloer, wij verzorgen de personeelsadministratie en nemen de financiële en juridische lasten en risico’s over.

Hoe zijn de kosten opgebouwd?

De kosten van Payroll worden berekend doormiddel van een nominale marge op de totale loonkosten. Daarvoor hanteren we een omrekenfactor waar wij het bruto uurloon mee vermenigvuldigen. Deze factor is van een aantal zaken afhankelijk. Bijvoorbeeld door eventuele aanvullende services kan de omrekenfactor nog veranderen.

Belangrijkste speerpunten:

Recente Blogs

mrt 19

Lees meer
mei 09

Talentontwikkeling bij de Catering Academy (People4all Solutions)

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds kort van start zijn gegaan met de Catering Academy. De Catering Academy is opgezet om te werken aan talentontwikkeling op verschillende vlakken binnen de cateringbranche. De cursussen en trainingen worden na een succesvolle deelname van de deelnemer afgerond met een landelijk erkend diploma of een professioneel certificaat.

Lees meer
dec 01

Forse BTW verlaging

Bij Zorgfactory betaalt u geen BTW

Lees meer