Home » Arbeidspool4all

Arbeidspool4all

In deze arbeidspool wordt het mogelijk gemaakt om medewerkers collegiaal in en -uit te lenen over de diverse branches heen.

Wat is een arbeidspool4all voor een organisatie?

Wij brengen het aanbod van arbeid in kaart van een grote groep mensen. Deze mensen worden begeleid in het zoeken naar meer of ander werk bij verschillende werkgevers.
De Arbeidspool4all maakt het makkelijker voor mensen die meer uren willen werken bij een tweede werkgever. Het biedt voor werkgevers de oplossing in hun zoektocht naar medewerkers die parttime structureel of incidenteel op bepaalde uren willen werken.

De arbeidspool4all is in eerste instantie opgezet voor branches waar gastvrijheid een rol speelt, zoals onder andere catering, horeca, zorg en receptiediensten. De ambitie is het aantal branches uit te breiden. Zo komt er steeds meer volume van vraag en aanbod van en naar werk. Er is dus steeds meer keus in verschillend werk.
De werkgever heeft zo een groot aanbod van mensen in de arbeidspool4all die tijdelijk of structureel geplaatst kunnen worden. De pool probeert voor zowel werkgever als werknemer een passende oplossing te zoeken.

De arbeidspool maakt het dus mogelijk om:
• Tijdens jouw (langdurige) vakantie werk aan te nemen via de arbeidspool bij werkgevers die dan net een tekort aan mensen hebben.
• In dienst te komen bij de arbeidspool waarbij er gezocht wordt naar meer werk voor jou op de dagen en tijden die jou uitkomen en bij een andere werkgever.
• Bij een andere werkgever werken in je eigen branche maar je blijft wel in dienst bij je huidige werkgever. Dit noemen we collegiaal in- en uitlenen.

In de praktijk kan het dus voorkomen dat een medewerker van maandag tot woensdag in de catering werkt en de donderdag en vrijdag haar uren maakt bij een andere opdrachtgever binnen of buiten de voor haar of hem bekende branche.

Voordelen werknemers:
• Uitbreiding van uren mogelijk buiten de eigen werkgever om door slimme combinaties te maken, georganiseerd door de arbeidspool
• Actieve ontwikkeling van jouw talent ook door eventuele coaching en scholing.
• Mogelijkheid om tijdelijk, op detacheringsbasis, bij een andere werkgever te werken.
• Meer ontwikkelkansen omdat de grenzen van doorgroei toegankelijker zijn.
• Kennis maken met nieuwe collega’s

Voordelen werkgevers:
• “relatief kleine diensten” kunnen door combinatie-functies goed ingevuld worden
• Talentvolle medewerkers die de wens of noodzaak hebben meer te werken, maar dit binnen de grenzen van de eigen organisatie niet kunnen invullen, worden hierdoor behouden
door in de arbeidspool passende combinaties te maken.
• Medewerkers komen voor deze meer-uren in dienst bij de arbeidspool, als werkgever heb je hier geen omkijken naar.
• Voorkomen van ontslagprocedures
• Meer samenwerken aan een optimale inzet van talenten!

Recente Blogs

mrt 19

Lees meer
mei 09

Talentontwikkeling bij de Catering Academy (People4all Solutions)

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds kort van start zijn gegaan met de Catering Academy. De Catering Academy is opgezet om te werken aan talentontwikkeling op verschillende vlakken binnen de cateringbranche. De cursussen en trainingen worden na een succesvolle deelname van de deelnemer afgerond met een landelijk erkend diploma of een professioneel certificaat.

Lees meer
dec 01

Forse BTW verlaging

Bij Zorgfactory betaalt u geen BTW

Lees meer