Home » Catering Academy

Catering Academy

De Catering Academy is het kennisplatform voor talentontwikkeling binnen de cateringbranche.

De Catering Academy bestaat uit diverse niveaus. Afhankelijk van de persoonlijke opleidingsbehoefte van de cateringmedewerker, beheerder of specialist, wordt desgewenst een opleidingsplan voorgesteld.
De cateringmedewerker/beheerder/specialist leert in een actieve omgeving, zeer praktijkgericht de gewenste kneepjes van het vak. De docenten van de Catering Academy komen uit de cateringbranche en hebben jarenlange ervaring op zowel operationeel als commercieel vlak. Zij begrijpen de uitdagingen van de huidige markt en de aanpassingen op locatieniveau die nodig om de doelen te behalen.

Wij werken samen met de bekende opleidingsorganisaties, zoals SVO, SVH en Stichting Opleiding Contractcatering. De cursussen en trainingen worden na actieve en succesvolle bijdrage van de deelnemer afgerond met een landelijk erkend diploma of een professioneel certificaat.

Aanbod Opleidingen Catering AcademyBijzonder aan onze modules is dat wij in de praktijkgerichte onderdelen samenwerken met diverse leveranciers en kennisspecialisten uit de branche, waardoor meer inhoud wordt gegeven aan de trends van nu met gerichte praktijkvoorbeelden. Door het FUN gehalte hoog te houden, blijven deelnemers betrokken bij het onderwerp. Wij dagen de deelnemers uit om direct in hun werkomgeving het geleerde toe te passen en toetsen dit actief. Op deze wijze zorgen wij voor de borging van de lesstof.

Onze Catering Academy is gevestigd in ons hoofdkantoor waar wij een ruimte speciaal hebben omgebouwd tot leslokaal. In onze Catering Academy bieden wij de volgende standaard opleidingen:

Staat de opleiding die u zoekt er niet tussen? Laat een berichtje achter of bel ons, dan nemen we u wensen door en maken we een voorstel op maat.

Bekijk hier onze gids met het volledige jaarprogramma!

Recente Blogs

mei 09

Talentontwikkeling bij de Catering Academy (People4all Solutions)

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds kort van start zijn gegaan met de Catering Academy. De Catering Academy is opgezet om te werken aan talentontwikkeling op verschillende vlakken binnen de cateringbranche. De cursussen en trainingen worden na een succesvolle deelname van de deelnemer afgerond met een landelijk erkend diploma of een professioneel certificaat.

Lees meer
dec 01

Forse BTW verlaging

Bij Zorgfactory betaalt u geen BTW

Lees meer
nov 15

Duurzame Dinsdag #12: Duurder voedel, minder verspilling?

Wat zou ervoor kunnen zorgen dat we met z’n allen minder voedsel verspillen en weggooien? Volgens Natuur & Milieu en de Rabobank ligt het antwoord in de prijs. Uit hun onderzoek blijkt dat duurder voedsel een goede trigger zou zijn voor mensen om er zuiniger en verstandiger mee om te gaan. 

Lees meer