Home » Catering / Horeca Academy

Catering / Horeca Academy

De Catering Academy is het kennisplatform voor talentontwikkeling binnen de cateringbranche.

De Academy is het kennisplatform voor talentontwikkeling binnen de horeca en catering.

De Academy bestaat uit diverse niveaus. Afhankelijk van de persoonlijke opleidingsbehoefte van de medewerker / freelancer, wordt desgewenst een opleidingsplan voorgesteld. De medewerker / freelancer leert zo de gewenste kneepjes van het vak. De docenten van de Academy komen uit de branche en hebben jarenlange ervaring op zowel operationeel als commercieel vlak. Zij begrijpen de uitdagingen van de huidige markt en de aanpassingen op locatieniveau die nodig om de doelen te behalen.

Bijzonder aan onze modules is dat wij in de praktijkgerichte onderdelen samenwerken met diverse leveranciers en kennisspecialisten uit de branche, waardoor meer inhoud wordt gegeven aan de trends van nu met gerichte praktijkvoorbeelden. Door het FUN gehalte hoog te houden, blijven deelnemers betrokken bij het onderwerp. Wij dagen de deelnemers uit om direct in hun werkomgeving het geleerde toe te passen en toetsen dit actief. Op deze wijze zorgen wij voor de borging van de lesstof.

Onze trainingen zijn op diverse horeca locaties in het hele land of in ons e-learning portaal. In onze Academy bieden wij diverse trainingen aan o.a.:

H.A.C.C.P, trends, gastvrijheid, communiceren met je gasten, bierkennis, wijnkennis, up en cross selling, 3 borden lopen.

Dit zijn slechts enkele onderdelen van de modulen die je bij ons kan doorlopen. Staat de opleiding die u zoekt er niet tussen? Laat een berichtje achter of bel ons, dan nemen we u wensen door en maken we een voorstel op maat.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Recente Blogs

mrt 19

Lees meer
mei 09

Talentontwikkeling bij de Catering Academy (People4all Solutions)

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds kort van start zijn gegaan met de Catering Academy. De Catering Academy is opgezet om te werken aan talentontwikkeling op verschillende vlakken binnen de cateringbranche. De cursussen en trainingen worden na een succesvolle deelname van de deelnemer afgerond met een landelijk erkend diploma of een professioneel certificaat.

Lees meer
dec 01

Forse BTW verlaging

Bij Zorgfactory betaalt u geen BTW

Lees meer