Contact

+31 30 760 1210

Onze werkwijze

Hoe werkt het?

Werken via People4all? Wij leggen het uit

Bij People4All waarderen we talent en enthousiasme. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Jouw bijdrage is van harte welkom! Bedankt dat je onze site bezoekt en overweegt om deel uit te maken van ons groeiende team.

1

Meld je aan!

Neem contact op met People4all via het aanmeldformulier, e-mail of via de telefoon.

sollicitatie@people4all.nl en stuur direct jouw CV. 

Of neem contact op telefonisch – per Whatsapp +31 6 27450951

2

Wij nemen contact met je op

Na het ontvangen van je CV neemt onze recruiter contact met je op voor een korte kennismaking. Hierbij zullen we vragen waar je precies naar op zoek bent om de juiste match met een opdrachtgever tot stand te laten komen.

3

Kennismaken met People4all

Onze volgende stap is een kennismakingsgesprek via een videocall met een van onze recruiters. Tijdens deze sessie bespreken we alle details: de job, taken, salaris, en alle andere belangrijke aspecten.

4

Beoordeling van de opdrachtgever

Vervolgens ontvang je van ons een uitgebreide terugkoppeling. We nemen de tijd om samen met jou door alle details te gaan, zodat je volledig op de hoogte bent van de situatie.

Bij People4All begrijpen we hoe belangrijk het is om snel en transparant te communiceren. Je kunt erop vertrouwen dat we de keuze van de klant zorgvuldig met je doornemen en je voorzien van duidelijke inzichten in de besluitvorming.

5

Aan de slag!

Zodra je bent aangenomen kunnen we samen verder gaan en ervoor zorgen dat je op een comfortabele en aangename manier kunt starten.

We regelen een chauffeur om je te begeleiden en je op je gemak te laten voelen tijdens je reis. Bij aankomst helpen we je niet alleen met het inrichten van je nieuwe huisvesting, maar zorgen we er ook voor dat je ons en je nieuwe collega’s leert kennen.

Zodra je begint met je nieuwe baan, blijven we in contact. We vinden het belangrijk om regelmatig te bespreken hoe alles gaat en ervoor te zorgen dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.