Home » Interview medewerker

Interview medewerker

“Ik ben ongeveer 3 jaar geleden begonnen met werken bij People4all, en hierbij ook bij de Horeca Ploeg. Mijn vrouw was al in dienst en was toevallig op kantoor. Wanneer ze hoorde vallen dat ze haastig op zoek waren naar nieuwe medewerkers die konden werken in de horeca, twijfelde mijn vrouw geen moment en zei: “Ik weet de perfecte persoon voor jullie”. De interesse was gewekt dus liet mijn vrouw een foto zien, hier had mijn dochtertje mijn haar gedaan met allemaal elastiekjes na het kapstertje spelen.

Blijkbaar sprak dit ze zo aan dat diezelfde middag de papieren nog in orde zijn gemaakt, waarop eigenaars Fred en Karin een auto bij mij langs brachten zodat ik mijn eerste dag kon beginnen met een dienst in Roosendaal. Al vanaf die dag heb ik elke dag mijn werk als people manager met groot plezier gedaan.

Hetgeen wat mij het meest aanspreekt is het werken door heel Nederland en het feit dat ik elke dag een andere werkplek heb. Ik vind het erg leuk om allemaal nieuwe mensen te ontmoeten en om te leren van elkaar. Het maakt me niet uit op welke afdeling ik moet werken aangezien alle facetten in deze branche ontzettend belangrijk zijn. Zowel de afwas, de keuken, de bediening en leidinggevenden zijn ontzettend belangrijk om het voor de gast zo aangenaam mogelijk te maken. Ik doe dit dan ook heel erg graag. “

Recente Blogs

mrt 19

Lees meer
mei 09

Talentontwikkeling bij de Catering Academy (People4all Solutions)

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds kort van start zijn gegaan met de Catering Academy. De Catering Academy is opgezet om te werken aan talentontwikkeling op verschillende vlakken binnen de cateringbranche. De cursussen en trainingen worden na een succesvolle deelname van de deelnemer afgerond met een landelijk erkend diploma of een professioneel certificaat.

Lees meer
dec 01

Forse BTW verlaging

Bij Zorgfactory betaalt u geen BTW

Lees meer