Home » Now-Boarding4all het platform voor Freelancers

Now-Boarding4all het platform voor Freelancers

Welkom op onze tijdelijke bedrijfspagina van Now-Boarding4all. We zijn bezig met een nieuwe website. Onderstaand vind je alvast de belangrijkste informatie van ons nieuwe initiatief!

Now-Boarding4all is een nieuw bedrijfsonderdeel van People4all Solutions. Now-Boarding4all nodigt nieuwe of al werkende freelancers uit om als cateringsteward in de bedrijfscatering, horeca en/of hospitality aan de slag te gaan. Indien gewenst kan het platform je ontzorgen, wij versturen de facturen, verzorgen de maandelijkse BTW aangifte en maken de jaarrekening op. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk te factureren tarief vanaf €19,00 euro per uur.

Voor organisaties die deze ondernemers inlenen levert het mooie voordelen op. Meer ondernemerschap binnen de organisatie en een nieuwe doelgroep werkzaam op de catering- of zakelijke horeca-locatie in de flexibele schil. Dit alles zonder de risico’s van verzuim, langlopende contracten en indiensttreding. Met de voordelen van meer ondernemerschap en met gegarandeerde vakkennis en gastgericht instelling.

Kom ook aan boord en maak kennis met deze nieuwe manier van werken!

Bekijk onderstaand filmpje hoe het werkt!

 

Now-Boarding4all maakt het mogelijk om voor nieuwe of bestaande freelancers als cateringsteward aan de slag te gaan in de bedrijfscatering en/of zakelijke horeca. Er is bewust gekozen voor een hoger uurtarief dan andere aanbieders in de markt, namelijk vanaf € 19,00 euro per gefactureerd uur. In de horeca liggen deze tarieven vaak wat lager, maar daar kun je meer uren draaien en mag je rekenen op fooi. De focus ligt op gastvrij werken tegen een goed uurtarief voor de freelancer en opdrachtgever.

Bent u opdrachtgever in de bedrijfscatering, horeca, lesuren en/of hospitality? Door deze opzet wordt u in tijden van krapte geholpen aan vakkundig en ondernemend personeel. Freelancers verbinden wij aan een passende werkplek. Met name in de hospitality branche zijn zelfstandigen niet meer weg te denken. Voor u betekent het personele inzet met oplossingen uit deze tijd.

Ben jij student of werkzoekende met de ambitie om freelancer te worden? Neem contact met ons op via info@nowboarding4all.nl en laat je contactgegevens bij ons achter en meld je aan. We maken graag persoonlijk kennis met jou.

Verdien €100,00 bij het aandragen van nieuwe now-boarders!
Dat gaat als volgt: Zorg dat de aankomende now-boarder zich aanmeldt bij ons via info@nowboarding4all.nl onder vermelding van jouw voor- en achternaam. Zorg ervoor dat wij jouw gegevens hebben. Na een succesvol persoonlijke gesprek en het draaien van 2 diensten ontvang jij €25,00. Nadat de persoon nog eens 10 diensten naar tevredenheid heeft gewerkt ontvang jij de resterende €75,00.

Bekijk onderstaand filmpje wat de meerwaarde is voor u als opdrachtgever!

Recente Blogs

mei 09

Talentontwikkeling bij de Catering Academy (People4all Solutions)

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds kort van start zijn gegaan met de Catering Academy. De Catering Academy is opgezet om te werken aan talentontwikkeling op verschillende vlakken binnen de cateringbranche. De cursussen en trainingen worden na een succesvolle deelname van de deelnemer afgerond met een landelijk erkend diploma of een professioneel certificaat.

Lees meer
dec 01

Forse BTW verlaging

Bij Zorgfactory betaalt u geen BTW

Lees meer
nov 15

Duurzame Dinsdag #12: Duurder voedel, minder verspilling?

Wat zou ervoor kunnen zorgen dat we met z’n allen minder voedsel verspillen en weggooien? Volgens Natuur & Milieu en de Rabobank ligt het antwoord in de prijs. Uit hun onderzoek blijkt dat duurder voedsel een goede trigger zou zijn voor mensen om er zuiniger en verstandiger mee om te gaan. 

Lees meer