Contact

+31 30 760 1210

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wij verzorgen alles van recruitment tot aan huisvesting

Bij People4all verbinden we werkgevers met toptalent door heel Europa. Ons ervaren team zorgt niet alleen voor efficiënte werving, maar ook voor huisvesting op maat.

1

Neem contact met ons op!

Wilt u uw wervings- en huisvestingsuitdagingen vereenvoudigen? Neem contact op met People4All. Vertel ons over uw bedrijf, de specifieke functies die u wilt invullen, en eventuele knelpunten die u ervaart.

Wij luisteren naar uw behoeften, identificeren pijnpunten en bieden op maat gemaakte oplossingen. Samen creëren we een strategie om uw team te versterken.

2

Onze recruiters gaan aan de slag

Na het bespreken van uw wensen, nemen wij de touwtjes in handen. Uw vacature wordt verspreid onder onze ervaren recruiters, actief in 10 Europese landen.

Ons toegewijde team gaat verder dan zoeken en benut hun uitgebreide netwerken om de juiste kandidaat te vinden. Ze zullen actief op zoek gaan, niet alleen binnen hun bekende kringen maar ook daarbuiten, om ervoor te zorgen dat we de meest geschikte professionals voor uw team vinden. Dus leun achterover terwijl ons team op zoek gaat naar de perfecte match voor uw vacature.

3

Sollicitatieprocedure in volle gang

Onze sollicitatieprocedure is doordacht en efficiënt. We organiseren videocalls met potentiële medewerkers en zetten ons in om niet alleen hun vaardigheden te beoordelen, maar ook om te begrijpen wie ze zijn en hoe goed ze passen bij uw bedrijfscultuur.

Bij People4All zijn we niet alleen op zoek naar kandidaten; we streven naar het vinden van de ideale match. Onze actieve betrokkenheid zorgt ervoor dat we de juiste professionals selecteren die niet alleen over de vereiste vaardigheden beschikken, maar ook naadloos in uw team passen.

4

U Beslist, Wij Faciliteren

Nadat we zorgvuldig potentiële kandidaten hebben geïdentificeerd, ligt de bal volledig in uw speelveld. U heeft de keuze: wilt u vertrouwen op onze expertise en de CV’s van de geselecteerde kandidaten ontvangen? Geen probleem! Ons team zorgt ervoor dat u alleen de meest geschikte profielen ontvangt. Of misschien wilt u een stap verder gaan? Bij People4All begrijpen we dat een persoonlijke connectie essentieel is. Daarom bieden we u de mogelijkheid om zelf videocalls te plannen met de geselecteerde kandidaten. U bepaalt de koers, en wij faciliteren.

5

Wij zorgen voor transport

Zodra u uw keuze hebt gemaakt en een medewerker of CV hebt goedgekeurd, nemen wij direct actie. Als de geselecteerde medewerker zich nog buiten Nederland bevindt, regelen wij alles. Van de reisplanning tot aan de daadwerkelijke aankomst in Nederland. Onze dienstverlening omvat het regelen van transport, met een chauffeur die hen oppikt en begeleidt naar hun nieuwe woning. Maar we gaan verder dan dat. We begrijpen dat een soepele overgang cruciaal is. Daarom zorgen we ervoor dat uw nieuwe teamlid niet alleen aankomt, maar ook succesvol settelt. We bieden ondersteuning bij het inrichten van hun nieuwe leefomgeving, zodat ze zich snel thuis voelen.

6

Werknemer gaat aan de slag!

Zodra uw nieuwe teamlid begint aan hun nieuwe job, houden wij nauwlettend contact. We zijn er om te waarborgen dat de overgang soepel verloopt en dat zowel uw bedrijf als de medewerker tevreden zijn. Uw feedback is voor ons van onschatbare waarde. We willen horen hoe alles verloopt, of er nog aanpassingen nodig zijn, en of er mogelijkheden zijn voor verdere optimalisatie. Bij People4All is uw succes ons succes, wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn.

Onze unieke manier van werken

Bij People4All geloven we in het vormen van sterke verbindingen tussen werkgevers en getalenteerde professionals. Onze zes stappen vormen de kern van een succesvolle samenwerking, beginnend met consultatie en behoeftenanalyse tot een voortdurende ondersteuning na de succesvolle start. Ons toegewijde team van recruiters doorzoekt actief 10 Europese landen om het beste talent te vinden, terwijl onze dynamische sollicitatieprocedure zorgt voor een perfecte match. U heeft de controle in stap 4, waar u kunt vertrouwen op onze expertise of zelf videocalls kunt plannen. Stap 5 en 6 brengen de actie - van reisregelingen tot nauwlettende ondersteuning na de indiensttreding. Bij People4All begrijpen we dat goed voor uw personeel zorgen essentieel is voor bedrijfssucces. Tevreden, goed ondersteund personeel leidt tot gemotiveerde en loyale teams, wat de sleutel is tot groei. Onze slogan, "Wij brengen werk en talent samen," is meer dan een belofte; het is onze missie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe People4All uw organisatie kan leiden naar succes, waar werk en talent samenkomen voor een bloeiende toekomst!

Onze unieke manier van werken.

Bij Quikr hebben we een unieke manier van werken waarbij we technische werknemers opleiden tot echte specialisten. Dit doen we door één werknemer te plaatsen in een werkveld waar hij nog niet in is gespecialiseerd. Na een periode van intensieve begeleiding en training, heeft hij het werk eigen gemaakt en kan zichzelf een specialist noemen. Vervolgens worden er twee andere technische werknemers onder hem geplaatst, waarbij hij zijn specialisme ook aan hen aanleert. Dit proces wordt steeds herhaald, waardoor we steeds meer technische specialisten kunnen opleiden in een bepaald werkgebied. Bij Quikr zorgen we ervoor dat onze werknemers continu groeien en zich blijven ontwikkelen om zo de beste kwaliteit te leveren aan onze opdrachtgevers.