Home » Over ons » Het Team

Het Team

Samenwerken aan optimale inzet van talenten!

People4all Solutions heeft oplossingen van deze tijd op het gebied freelance, uitzending van tijdelijk en vast personeel, training. Wij zijn gespecialiseerd in alle gastvrijheidsdisciplines specifiek binnen Horeca, Catering en Zorg.

Karin Roskam

Karin Roskam

Eigenaar / Planner

Mobiel: -
Vast: 030 – 760 06 12

Karin komt uit een echte horecafamilie en is de steunpilaar van People4all. Ze heeft een luisterend oor voor iedereen, is streng waar nodig en bedenkt voor elk probleem een goede oplossing. Een hardwerkend, gezellig en leuk mens, dat is Karin.

Mail Linkedin

Fred Blaas

Fred Blaas

Eigenaar / Sales

Mobiel: 06 – 57 31 71 81
Vast: 030 – 760 11 51

Fred heeft tientallen jaren ervaring in sales en accountmanagement. Hij streeft altijd naar verbetering en ziet overal kansen. Die wil hij grijpen, samen met de jonge talenten van People4all. Die krijgen van hem alle ruimte.

Mail Linkedin

Laurette Office Medewerker-People4all

Laurette Lexis

Office Manager / Planner

Mobiel: -
Vast: 030 – 760 06 12

Na haar studie Leisure & Hospitality heeft Laurette stage gelopen bij een evenementenbureau. Daar werd duidelijk dat zij ervan houdt alles tot in de puntjes te organiseren en te regelen. Als office-medewerker komen deze kwaliteiten goed van pas. Zij ondersteunt waar mogelijk alle collega’s van People4all en is uw eerste aanspreekpunt voor de back-office van People4all.

Mail Linkedin

Kelly Werving Selectie People4all

Kelly de Graaff

Planner / Werving & Selectie

Mobiel: -
Vast: 030 – 760 06 12

Kelly heeft na haar studie Marketing & Communicatie, Directie secretaresse en Management assistent gekozen voor een uitdagende baan bij People4all.
Kelly is verantwoordelijk voor de werving & selectie en online marketing. Door het hele land voert ze gesprekken met nieuwe potentiële collega’s en organiseert ze acties om enthousiaste medewerkers voor People4all en onze opdrachtgevers te werven. Naast de werving en selectie is Kelly ook werkzaam als Planner.

Mail Linkedin

Recente Blogs

mrt 19

Lees meer
mei 09

Talentontwikkeling bij de Catering Academy (People4all Solutions)

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds kort van start zijn gegaan met de Catering Academy. De Catering Academy is opgezet om te werken aan talentontwikkeling op verschillende vlakken binnen de cateringbranche. De cursussen en trainingen worden na een succesvolle deelname van de deelnemer afgerond met een landelijk erkend diploma of een professioneel certificaat.

Lees meer
dec 01

Forse BTW verlaging

Bij Zorgfactory betaalt u geen BTW

Lees meer