Home » Over ons » Het Team

Het Team

Samenwerken aan optimale inzet van talenten!

People4all Solutions heeft oplossingen van deze tijd op het gebied van collegiaal in-uitleen van personeel over diverse branches heen, uitzending van tijdelijk en vast personeel, payrolling, training, coaching en opleidingen. Wij zijn gespecialiseerd in alle gastvrijheidsdisciplines specifiek binnen Horeca, Catering en Zorg.

Karin Roskam

Karin Roskam

Eigenaar / Planning

Mobiel: -
Vast: 030 – 760 06 12

Karin komt uit een echte horecafamilie en is de steunpilaar van People4all. Ze heeft een luisterend oor voor iedereen, is streng waar nodig en bedenkt voor elk probleem een goede oplossing. Een hardwerkend, gezellig en leuk mens, dat is Karin.

Mail Linkedin

Fred Blaas

Fred Blaas

Eigenaar / Sales

Mobiel: 06 – 57 31 71 81
Vast: 030 – 760 11 51

Fred heeft tientallen jaren ervaring in sales en accountmanagement. Hij streeft altijd naar verbetering en ziet overal kansen. Die wil hij grijpen, samen met de jonge talenten van People4all. Die krijgen van hem alle ruimte.

Mail Linkedin

Laura van Damme

Vestigings manager

Mobiel: 06 - 25 58 14 66
Vast: 030 - 760 06 12

Laura is naast haar studie werkzaam in de horeca geweest. Na het afronden van haar studie is zij gaan werken in de uitzend en payrollbranche. Sinds december 2015 is zij werkzaam bij People4all eerst in de functie van eindverantwoordelijke voor de planning en backoffice. Daarna doorgegroeid naar vestigings manager.

Mail Linkedin

Maaike Planning People4all

Maaike de Vries-Zöllner

Planning

Mobiel: -
Vast: 030 – 760 06 12

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als Assistent storemanager waar zij o.a. verantwoordelijk was over 35 personeelsleden, de planning, verzuimbeheer en sollicitatiegesprekken is Maaike de uitdaging aangegaan in een nieuw vakgebied. Met veel enthousiasme is zij nu werkzaam als planner voor onze cateringmedewerkers.

Mail Linkedin

Suzanne Planning People4all

Suzanne Davelaar

Planning

Mobiel: -
Vast: 030 – 760 06 12

Sinds 2017 werkt Suzanne met veel plezier voor People4all. Ze werkt zowel op de planning als op de werkvloer bij verschillende opdrachtgevers. Suzanne heeft hiervoor 3 jaar bij een 5 sterren hotel gewerkt en verzorgde daar de luxe vergaderdiners. Waar ze erg van genoot was om de gasten een geweldige avond te bezorgen. 

Mail Linkedin

Laurette Office Medewerker-People4all

Laurette Lexis

Office Medewerker

Mobiel: -
Vast: 030 – 760 06 12

Na haar studie Leisure & Hospitality heeft Laurette stage gelopen bij een evenementenbureau. Daar werd duidelijk dat zij ervan houdt alles tot in de puntjes te organiseren en te regelen. Als office-medewerker komen deze kwaliteiten goed van pas. Zij ondersteunt waar mogelijk alle collega’s van People4all en is uw eerste aanspreekpunt voor de back-office van People4all.

Mail Linkedin

Kelly Werving Selectie People4all

Kelly de Graaff

Werving & Selectie

Mobiel: 06 - 31 95 20 57
Vast: 030 – 760 06 12

Kelly heeft na haar studie marketing & communicatie, directie secretaresse en management assistent gekozen voor een uitdagende baan bij People4all.
Kelly is verantwoordelijk voor de werving & selectie en online marketing. Door het hele land voert ze gesprekken met nieuwe potentiële collega’s en organiseert ze acties om enthousiaste medewerkers voor People4all en onze opdrachtgevers te werven.

Mail Linkedin

Recente Blogs

mei 09

Talentontwikkeling bij de Catering Academy (People4all Solutions)

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds kort van start zijn gegaan met de Catering Academy. De Catering Academy is opgezet om te werken aan talentontwikkeling op verschillende vlakken binnen de cateringbranche. De cursussen en trainingen worden na een succesvolle deelname van de deelnemer afgerond met een landelijk erkend diploma of een professioneel certificaat.

Lees meer
dec 01

Forse BTW verlaging

Bij Zorgfactory betaalt u geen BTW

Lees meer
nov 15

Duurzame Dinsdag #12: Duurder voedel, minder verspilling?

Wat zou ervoor kunnen zorgen dat we met z’n allen minder voedsel verspillen en weggooien? Volgens Natuur & Milieu en de Rabobank ligt het antwoord in de prijs. Uit hun onderzoek blijkt dat duurder voedsel een goede trigger zou zijn voor mensen om er zuiniger en verstandiger mee om te gaan. 

Lees meer