Home » Samenwerken met ons » De Horeca Ploeg

De Horeca Ploeg

In het kort

Hoe wij je helpen groeien

We hebben allemaal jaren ervaring in de horeca en maakten de markt mee wanneer deze groeide; wij vonden hier een behoefte naar horecapersoneel op bedrijfsfeesten en de rest is geschiedenis. Voordat we echt overgaan tot het leveren van personeel gaan we samen in gesprek en worden onze medewerkers getraind over hoe het bij u werkt. Zo weten we zeker dat we de juiste medewerker bij u aan het werk kunnen zetten.

De Horeca Ploeg is onderdeel van People4all Solutions, dit bedrijf vult gaten op die wij in de markt vinden en maakt daar een werkende dienst van. Deze diensten zijn allemaal ingericht om cross-overs naar elkaar te kunnen maken en zo een bedrijf in alle processen te kunnen helpen. We perfectioneren onder andere uw voedingsproces en verlonen uw zorgpersoneel BTW-vrij (-21%).

Over De Horeca Ploeg

PPL4ALL
Met de Horeca Ploeg bent u ervan verzekerd dat de catering van uw receptie, bedrijfsfeest of ander bedrijfsevenement tot in de puntjes verzorgd is. We beseffen ons terdege dat de bediening het succes van uw evenement kan maken. Als uw gasten vriendelijk, gastvrij en professioneel worden bediend, voelen zij zich welkom. We beschikken over enthousiaste, goed getrainde medewerkers die weten wat ervoor nodig is om uw evenement tot een succes te maken. Mensen die voor dit werk hebben gekozen omdat ze het leuk vinden en er goed in zijn.

Kiezen voor de Horeca Ploeg is kiezen voor flexibiliteit. Blijkt op het laatste moment dat u meer bedienend personeel nodig heeft? Dan schalen we direct op. Bij grotere evenementen is er bovendien altijd een supervisor aanwezig als eerste aanspreekpunt.

Recente Blogs

mrt 19

Lees meer
mei 09

Talentontwikkeling bij de Catering Academy (People4all Solutions)

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds kort van start zijn gegaan met de Catering Academy. De Catering Academy is opgezet om te werken aan talentontwikkeling op verschillende vlakken binnen de cateringbranche. De cursussen en trainingen worden na een succesvolle deelname van de deelnemer afgerond met een landelijk erkend diploma of een professioneel certificaat.

Lees meer
dec 01

Forse BTW verlaging

Bij Zorgfactory betaalt u geen BTW

Lees meer