Home » Samenwerken met ons » Uitzendbureau People4all

Uitzendbureau People4all

People4all het uitzendbureau voor bedrijfscatering en scholencatering

Het is vast geen verrassing voor u om te lezen dat het invullen van goede cateringmedewerkers steeds lastiger wordt.

Omdat wij volledig zijn gespecialiseerd in de bedrijfscatering willen we graag samen met u in gesprek voor het invullen van uw vacatures.De medewerkers van de planning staan zeven dagen per week van 7:30 en 21:00 uur voor u klaar om de Last-minute vervanging van uitgevallen cateringmedewerkers te vervangen.

People4All in 1 minuut

Wie zijn we

Wij hebben allemaal jaren ervaring in de bedrijfscatering en horeca en zijn met de markt mee gegroeid; wij ontdekten een nadrukkelijke behoefte dat klanten graag met een gespecialiseerd uitzendbureau aan tafel zitten. Zo zijn we in staat om beter in te spelen op uw aanvragen en wensen.

Ons team
Iedereen bij People4All loopt warm voor een efficiënte en gastvrije bedrijfscatering. Niet alleen onze cateringmedewerkers maar ook de mensen op kantoor. Oprichters Fred Blaas en Karin Roskam zijn beiden doorgewinterd in de horeca, bedrijfscatering, sales en accountmanagement. Zij worden versterkt door een team gedreven professionals. Samen vormen zij een geoliede machine, die vanuit het kantoor in Houten werken voor opdrachtgevers door heel Nederland. Als klant heeft u altijd één vast aanspreekpunt bij People4All.

People4All is onderdeel van People4all Solutions, daar kunnen cross-overs worden gemaakt die zorgen voor kosteloze besparing. Ook hebben wij een onderdeel voor de zorginstellingen waarmee we het zorgpersoneel BTW-vrij kunnen verlonen, daaruit komt een besparing van 21%!

Catering Academy
Wij hebben onze eigen Catering Academy, zo weten we waar we de medewerker persoonlijk in kunnen ondersteunen. Iedere cateringmedewerker van People4All is standaard in het bezit van een VOG-verklaring, HACCP- en Allergenen Certificaat.

Wij geven trainingen op gebied van:

Recente Blogs

mei 09

Talentontwikkeling bij de Catering Academy (People4all Solutions)

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds kort van start zijn gegaan met de Catering Academy. De Catering Academy is opgezet om te werken aan talentontwikkeling op verschillende vlakken binnen de cateringbranche. De cursussen en trainingen worden na een succesvolle deelname van de deelnemer afgerond met een landelijk erkend diploma of een professioneel certificaat.

Lees meer
dec 01

Forse BTW verlaging

Bij Zorgfactory betaalt u geen BTW

Lees meer
nov 15

Duurzame Dinsdag #12: Duurder voedel, minder verspilling?

Wat zou ervoor kunnen zorgen dat we met z’n allen minder voedsel verspillen en weggooien? Volgens Natuur & Milieu en de Rabobank ligt het antwoord in de prijs. Uit hun onderzoek blijkt dat duurder voedsel een goede trigger zou zijn voor mensen om er zuiniger en verstandiger mee om te gaan. 

Lees meer