Home » Samenwerken met ons » Tess Zorgfacilities | Tess in de zorg

Tess Zorgfacilities | Tess in de zorg

De zorg is ontzettend belangrijk. De patiënt wil zich thuis voelen, kwalitatief goede zorg krijgen, lekker eten en een fijn ontvangst voor zijn of haar gasten. Waarom wordt hier dan te weinig aan gedacht? Tess zorgfacilities kijkt naar de markt en draait de vraag om. Waar liggen de problemen in de zorg? En waar liggen de behoeften in de toekomst?

Met Tess in de zorg hebben we een team samengesteld waarin ieder zijn eigen expertise en specialiteiten heeft binnen het vak van de zorg. Zo zijn wij in staat om voor ieder probleem en voor iedere behoefte de juiste persoon in te zetten. Een kleine greep uit onze expertises:

Wij opereren met een groep specialisten uit de wereld van de horeca, hotellerie, HR, catering en institutioneel. Hierdoor hebben wij een brede blik en zien we bij problemen ook direct kansen. Een voorbeeld hiervan is de horeca afdeling binnen een zorginstelling. Wanneer de voedselverspilling binnen deze afdeling wordt aangepakt, wordt er geld bespaard dat bijvoorbeeld gebruikt kan worden om het welzijn van de cliënt te verbeteren. Dankzij nieuwe concepten wordt de eet beleving, de zorg en de gastvrijheid beter en de tevredenheid onder de gasten en cliënten stijgt. De patiënt of cliënt staat centraal als gast.

Tess in de zorg richt zich met het team van specialisten op veranderingsprocessen binnen de gezondheidszorg. Ons team is internationaal werkzaam geweest in onder andere de VS, Hongarije, de UK en België. Ook ontwikkelde één van onze specialisten het gastvrijheidsconcept ‘ServPlus’ en de maaltijdformule ‘Steamplicity’ binnen de gezondheidszorg in België.

Dient een probleem of behoefte zich aan in uw zorginstelling in Nederland of België? Tess gaat graag om de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen ervoor dat zowel de zorginstelling als de patiënt tevreden is.

 

Recente Blogs

mrt 19

Lees meer
mei 09

Talentontwikkeling bij de Catering Academy (People4all Solutions)

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds kort van start zijn gegaan met de Catering Academy. De Catering Academy is opgezet om te werken aan talentontwikkeling op verschillende vlakken binnen de cateringbranche. De cursussen en trainingen worden na een succesvolle deelname van de deelnemer afgerond met een landelijk erkend diploma of een professioneel certificaat.

Lees meer
dec 01

Forse BTW verlaging

Bij Zorgfactory betaalt u geen BTW

Lees meer