Home » Samenwerken met ons » Zorgfactory – verlonen zonder BTW!

Zorgfactory – verlonen zonder BTW!

Btw-vrij personeel, verlonen met de Zorgfactory

Overname van bestaande uitzendkrachten.

btw-vrij verlonenBestaande uitzendkrachten kunnen wij zo overnemen! Zorgfactory is gespecialiseerd in personeel en is gespecialiseerd in het zoveel mogelijk services aan te bieden. Zorgfactory verloont personeel BTW-vrij waardoor u 21% btw bespaart op uw personeelskosten. Zonder administratieve rompslomp en daardoor heeft u meer tijd beschikbaar voor belangrijkere zaken. Wij reageren altijd op vragen uit de markt, zodat wij nog meer kunnen bijdragen aan het verhogen van het rendement van de onderneming. De Zorgfactory is ook onderdeel van Tess Zorgfacilities, een samenwerking waarvan door de verschillende onderdelen  combinaties gemaakt worden die uw organisatie absoluut duurzamer en efficienter maken.

BTW-vrij verlonen bij De Zorgfactory:

De Zorgfactory staat voor volledige ontzorging op flexibele arbeid. Uniek aan onze aanpak is dat wij flexibel personeel btw-vrij verlonen. Dit werkt simpel: het flexibel personeel is bij ons in dienst en voor de betaling van het loonkostenbestanddeel gebruiken we een G-rekening. Voor de medewerkers zelf voelt het alsof u zelf de werkgever bent. U bepaalt immers de werktijden, het salaris en de inhoud van het werk. Zo bespaart u veel kosten. Wij werken tot volle tevredenheid voor verschillende ondernemingen zoals ziekenhuizen, zorgboerderijen en andere zorgorganisaties. Wij nemen alle administratieve verplichtingen rond personeel uit handen; geen zorgen over uitbetaling van salaris, pensioensregelingen en andere administratieve zaken. Als u zaken doet met de Zorgfactory, kunt u zich volledig concentreren op datgene waar u goed in bent.

Onderaanneming
Schakelt u ons in, dan bieden wij zorg in onderaanneming en bent u de hoofdaannemer. Doordat wij het huidige personeel overnemen en ze vervolgens bij ons in dienst zijn, u loopt geen risico’s. Zo nemen wij aanname en ontslag voor onze rekening. Dit geldt ook voor alles rond salaris uitbetaling, pensioen, afdrachten aan de Belastingdienst en het WIA-risico.

Voordelen voor medewerkers
Samenwerking met Zorgfactory biedt ook uw huidige medewerkers voordelen. De uiterst toegankelijke portal biedt hen een goed inzicht in de afspraken en urenregistratie. Zij kunnen rekenen op uitgebreide ondersteuning van een professionele helpdesk. Bijvoorbeeld voor uitleg over loonstroken, jaaropgaven, vakantieregelingen en arbeidsvoorwaarden. Maar ook voor ondersteuning in contacten met uitkeringsinstanties, de belastingdienst, zorgverzekeraars en gemeenten.

Recente Blogs

mrt 19

Lees meer
mei 09

Talentontwikkeling bij de Catering Academy (People4all Solutions)

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds kort van start zijn gegaan met de Catering Academy. De Catering Academy is opgezet om te werken aan talentontwikkeling op verschillende vlakken binnen de cateringbranche. De cursussen en trainingen worden na een succesvolle deelname van de deelnemer afgerond met een landelijk erkend diploma of een professioneel certificaat.

Lees meer
dec 01

Forse BTW verlaging

Bij Zorgfactory betaalt u geen BTW

Lees meer