Home » Werken voor ons » Uitzendbureau People4all

Uitzendbureau People4all

In het kort

Jouw gemiddelde werkdag bij werken in de bedrijfscatering

Bij People4all is eigenlijk nooit een werkdag gemiddeld, zoals een van onze people managers ons vertelde: “Ik ben blij met de afwisseling, als ik elke dag op dezelfde plek zou staan zou ik me snel vervelen”. En dat is natuurlijk ook zo, de uitdaging ligt bij catering vooral bij de afwisseling. Je wordt elke week gebeld met de vraag of je wil komen naar een bepaalde locatie, en dan is het jouw keuze om ja of nee te zeggen. Wanneer je iets belangrijks hebt op een bepaalde dag kan je dat gewoon doen. Door deze manier van werken ontmoet je makkelijk nieuwe, leuke en gezellige mensen. Klinkt dit als iets voor jou? Kijk dan hier naar verschillende vacatures die wij open hebben staan, of klik direct op “meer bekijken” voor het gehele overzicht!

Over People 4 all

Iedereen bij People4All loopt warm voor een efficiënte en gastvrije bedrijfscatering. Niet alleen onze cateringmedewerkers, ook de mensen op kantoor. Oprichters Fred Blaas en Karin Roskam beiden doorgewinterd in de horeca, catering, sales en accountmanagement. Zij worden versterkt door een team gedreven professionals. Samen vormen zij een geoliede machine, die vanuit het kantoor in Houten werken voor opdrachtgevers door heel Nederland.

Recente Blogs

mrt 19

Lees meer
mei 09

Talentontwikkeling bij de Catering Academy (People4all Solutions)

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij sinds kort van start zijn gegaan met de Catering Academy. De Catering Academy is opgezet om te werken aan talentontwikkeling op verschillende vlakken binnen de cateringbranche. De cursussen en trainingen worden na een succesvolle deelname van de deelnemer afgerond met een landelijk erkend diploma of een professioneel certificaat.

Lees meer
dec 01

Forse BTW verlaging

Bij Zorgfactory betaalt u geen BTW

Lees meer